Algemene voorwaarden

 

Algemeen:

De volgende voorwaarden zijn van toepassing op elke overeenkomst die “wij”, Kokomo Kids, met de klant (hierna aangeduid als “u”) sluiten. Mocht u vragen hebben, neem dan contact met ons op via kokomokids@hotmail.com.

Door gebruik te maken van www.kokomokids.nl en/of een bestelling te plaatsen, bent u gebonden aan onderstaande voorwaarden. Wij behouden het recht deze algemene voorwaarden van tijd tot tijd te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving aan u. De versie van de voorwaarden, die geldt voor uw bestelling, is de versie die te vinden is op www.kokomokids.nl ten tijde van plaatsing van uw bestelling.

U gaat ermee akkoord om geen mededelingen of content te plaatsen die schadelijk kunnen zijn of een negatieve invloed kunnen hebben op Kokomo Kids.

 

Artikel 1 – Persoonlijke gegevens

Wanneer u een bestelling plaatst, moet u hiervoor persoonlijke gegevens aan ons verstrekken (naam, adres, geboortedatum, betalingsgegevens). Deze gegevens dient u naar waarheid in te vullen en dienen actueel te zijn. Wij zullen uw persoonlijke gegevens goed beschermen, zie hiervoor onze Privacy Statement.

Wanneer u een account aanmaakt, gebruik een sterk wachtwoord en geef deze nooit aan anderen. U bent zelf verantwoordelijk voor eventueel misbruik van uw account (bijvoorbeeld wanneer een ander met uw wachtwoord een bestelling bij ons plaatst).

 

Artikel 2 – Prijzen

De prijzen die zijn vermeld op www.kokomokids.nl zijn inclusief de wettelijke BTW, maar exclusief de verzendkosten. De kosten voor verzending worden vermeld tijdens het bestelproces en zijn op www.kokomokids.nl terug te vinden onder “verzendingen”.

 

Artikel 3 – Betaling

U betaalt via onze online betaalservice Mollie. Bestellingen die worden betaald met iDEAL kunnen vanaf 16 jaar worden gedaan.

 

Artikel 4 - Levering

Wij leveren uw product af op het adres dat bij uw bestelling is opgegeven. U kunt het adres niet meer wijzigen wanneer wij het pakket al hebben verzonden. Wij streven er naar om alle bestellingen binnen 7 dagen na ontvangst van de betaling te verzenden. Wanneer het om een op maat gemaakt product gaat, kan de levertijd langer zijn. Indien de bestelling vertraagd is, stellen wij u hiervan per email hiervan op de hoogte. Wij garanderen u dat u de bestelling uiterlijk 30 dagen na bevestiging van de bestelling zult ontvangen. Lukt dit onverhoopt niet, dan kunt u ons verzoeken om (a) het bedrag dat u voor het product heeft betaald, direct terug te storten, of (b) een vervangend product van gelijke waarde te sturen.

 

Artikel 5 - Retour

U mag de artikelen binnen 14 dagen na ontvangst van het product ruilen of retourneren. Dit kunt u doen door een email te sturen naar kokomokids@hotmail.com en het product naar ons op te sturen. U zult van ons een bevestiging per email ontvangen. Wanneer wij het product hebben ontvangen, storten wij het aankoopbedrag binnen 7 dagen terug. De kosten voor de retourzending zijn voor uw eigen rekening. Het artikel dient ongebruikt en onbeschadigd te zijn. Labels mogen niet zijn verwijderd.

 

Artikel 6 – Kleuren en stoffen

Wij doen er alles aan wat redelijkerwijs mogelijk is om de eigenschappen van onze artikelen, waaronder de samenstelling en de kleuren zo nauwkeurig mogelijk op onze website weer te geven. De kleuren die u ziet, is afhankelijk van computersystemen, en we kunnen niet garanderen dat uw computer, telefoon deze kleuren op de juiste wijze weergeeft.

De stoffen uit dezelfde bestelling hebben altijd dezelfde kenmerken. De kenmerken van de stoffen uit verschillende bestellingen kunnen enigzins afwijken omdat wij afhankelijk zijn van de levering van stoffen van de fabrikanten. 

 

Artikel 7 - Aansprakelijkheid

Wij zijn niet aansprakelijk voor de schade die veroorzaakt is door gebruik van een product. Dit geldt niet als die schade is ontstaan door onze opzet, grove nalatigheid of bewuste roekeloosheid. Onze totale aansprakelijkheid jegens u voor verliezen of schade die zijn ontstaan op grond van uw bestelling op www.kokomokids.nl is beperkt tot het totale bedrag van uw bestelling.

 

Artikel 8 - Intellectuele eigendomsrechten

Alle intellectuele eigendomsrechten, zoals auteursrechten en handelsmerken behoren toe aan Kokomo Kids. Onze teksten, foto's, beelden en andere materialen zijn ons eigendom (of hebben wij in beheer met toestemming van de rechthebbende). Ieder gebruik van www.kokomokids.nl of de inhoud daarvan, inclusief het geheel of gedeeltelijk kopiëren of opslaan ervan anders dan voor je eigen, persoonlijke, niet commerciële gebruik is verboden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Kokomo Kids.

 

Artikel 9 - Klachtenregeling

Indien u een klacht heeft over de uitvoering van de overeenkomst, horen wij dat graag. Stuur uw klacht zo snel mogelijk en zo volledig mogelijk omschreven naar kokomokids@hotmail.com. Wij zullen uw klacht zo snel mogelijk afhandelen, uiterlijk binnen 14 dagen nadat wij uw klacht hebben ontvangen.

 

Artikel 10 - Toepasselijk recht

Op deze algemene voorwaarden en de overeenkomsten die wij met u sluiten is het Nederlands recht van toepassing. In het geval van een geschil is de rechter te Noord-Holland bevoegd.